T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Bolu İl Sağlık Müdürlüğü izzet Baysal Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 23/01/2020

Gebe Okulu 10'ncu hizmet yılında
GEBE OKULU 10'NCU HİZMET YILINDA (12).JPG

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi'nde Gebe Okulu'nun kuruluşunun 10'ncu yıl dönümü etkinlikleri düzenlendi. Etkinlikte, Gebe Okulu eğitimleri katılımcısı anne adaylarına katılım sertifikaları verildi.

Sağlık çalışanlarından fidan dikimi

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi hastane yöneticileri ve sağlık çalışanları Merkez Ünite çevresinde fidan dikimi gerçekleştirdi.

Hasta ve hasta yakınlarına komposto ikramı
YAZ AYLARINDA SIVI ALIMINA DİKKAT 1.jpg

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde, hastane bahçesinde yetiştirilen eriklerden komposto yapılarak, sıcaklıkların etkisini gösterdiği günlerde sıvı alımına dikkat çekmek için hasta ve hasta yakınlarına ikram edildi.

Başhekim Op. Dr. Muhammet Mustafa Gürdal, hastane yöneticilerinin de katıldığı ikram sonrası yaptığı açıklamada, “Yaz aylarında bol sıvı alınması gerekliliği ile ilgili farkındalık yaratmak amacıyla hastanemiz polikliniğinde böyle bir etkinlik düzenledik. Ayrıca hastanemiz bahçesindeki meyveler de değerlendirilmiş oldu” dedi.

Yılın en pembe ayı

İzzet Baysal Devlet Hastanesi personeli, “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” kapsamında düzenlenen etkinliklerle “Yılın En Pembe Ayı” mesajını verdiler.

101'nci yaşını hastanede kutladı

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Palyatif Servisinde yatan Hatice Göksal 101. yaş gününü hastanede palyatif servisi çalışanlarıyla pasta keserek kutladı.

Aşure Etkinliği

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Palyatif Bakım ünitesinde hasta ve hasta yakınlarına aşure ikram edildi.

Futbol takımımız sahadaki yerini aldı

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü'nce düzenlenen Hemşirelik Haftası Futbol Turnuvası'nda İzzet Baysal Devlet Hastanesi'de hastane yönetimi ve çalışanlarının oluşturduğu bir futbol takımıyla sahadaydı.