Palyatif Bakım Günü'nü teşekkürlerle kutladık

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı İzzet Baysal Devlet Hastanesi olarak Köroğlu Ünitesinde 17, Merkez Ünitede 30 olmak üzere toplam 47 adet yatak kapasitemiz ile Bolu İlimize hizmet sunmaktayız.

• 12 EKİM DÜNYA PALYATİF BAKIM GÜNÜNÜ SİZDEN GELEN TEŞEKKÜRLERLE KUTLUYORUZ (1).jpg
  • 12 EKİM DÜNYA PALYATİF BAKIM GÜNÜNÜ SİZDEN GELEN TEŞEKKÜRLERLE KUTLUYORUZ (2).jpg
  • 12 EKİM DÜNYA PALYATİF BAKIM GÜNÜNÜ SİZDEN GELEN TEŞEKKÜRLERLE KUTLUYORUZ (3).jpg
  • 12 EKİM DÜNYA PALYATİF BAKIM GÜNÜNÜ SİZDEN GELEN TEŞEKKÜRLERLE KUTLUYORUZ (4).jpg
  • 12 EKİM DÜNYA PALYATİF BAKIM GÜNÜNÜ SİZDEN GELEN TEŞEKKÜRLERLE KUTLUYORUZ (5).jpg
  • 12 EKİM DÜNYA PALYATİF BAKIM GÜNÜNÜ SİZDEN GELEN TEŞEKKÜRLERLE KUTLUYORUZ (6).jpg

Palyatif bakım kliniklerimizde hasta ve ailesinin yaşam kalitesinin ve konforunun iyileştirilmesine odaklanarak hasta ve ailesinin sorumluluğunu profesyonel ekiplerimizce üstlenmiş durumdayız.

Hastanın ihtiyacı olan sağlık bakımının, psikolojik ve sosyal desteğin sağlandığı özellikli hizmetler sürdürmeye devam edeceğiz.

12 Ekim Dünya Palyatif Bakım Günü nedeniyle hem palyatif bakım hizmetlerinin farkındalığı arttırmak, hem de sunmuş olduğumuz palyatif bakım hizmetimizden memnuniyetlerin simgesi olan teşekkür metinlerini sizlerle paylaşmak istedik.