Radyolojiden Patolojiye Tüm Sonuçlar Artık Cebinizde
08 Ekim 2019

cep 3.jpg

İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde MR, Tomografi ve Patoloji sonuçları SMS ile anında hastalara bildirilecek.

Bolu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği çatısı altındaki İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde yeni bir uygulama daha hayata geçti. Bundan böyle hastane bünyesindeki, Köroğlu, Kadın Doğum ve Çocuk ile Merkez ünitelerinde tedavi hizmeti alan ve doktorlarının isteği üzerine MR, Tomografi ve Patoloji işlemleri gerçekleştirilen hastalara bu işlem sonuçları cep telefonu yardımıyla anında bildirilecek. SMS ile bilgilendirilecek hastalara ‘Sonucunuz çıkmıştır’ mesajı gidecek. Yararlanıcıların sağlık hizmetlerine ulaşımı bu sayede bir adım daha hızlı hale gelecek.

CEP TELEFONU NUMARANIZI GÜNCELLEMEYİ İHMAL ETMEYİN!

Uygulamanın hayata geçişi üzerine, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimliği’nden yapılan açıklamada, vatandaşlara şu önemli uyarıda bulunuldu:
“İzzet Baysal Devlet Hastanesi olarak MR, Tomografi ve patoloji sonuçları raporlandığında ‘Sonucunuz çıkmıştır’ şeklinde hastalarımızın sistemde kayıtlı cep telefonlarına mesajla bilgi vermeye bugünden itibaren başladık. Lütfen sisteme kayıtlı cep telefonlarınızı doğru ve güncel şekilde hastanemize gelerek güncelleyiniz. Bunun yanında hastaların cep telefonlarına ‘Sonucunuz çıkmıştır’ mesajı gittiğinde, sonuç raporuna hastanemiz internet sitesine girerek, ulaşabilirsiniz.”