2022 Yılı Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Duyurusu
01 Aralık 2022

2022 Yılı Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Duyurusu

Kurumumuzda Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 28.11.2022 - 06.01.2023 tarihleri arasında düzenlenecek olup, başvurular 17.10.2022 - 28.10.2022 tarihleri arasında kabul edilecektir.

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı standartlarına göre, söz konusu sertifika programına; Yoğun bakım’da çalışan hemşire, ebe (hemşirelik yetkisi almış) ve sağlık memuru (toplum sağlığı) katılabilmektedir.

Başvuru yapmak isteyen katılımcılar; https://ekip.saglik.gov.tr adresine e-devlet üzerinden giriş yaparak  (Başvurular-Eğitim Başvurusu-Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi) ‘‘Başvuru Formunu’’ eksiksiz doldurarak, Kurum yetkilisi ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ imzası ile, Yoğun bakım’da çalıştığını veya çalıştırılacağını gösterir kurum onaylı belge, aslı gibidir onaylı diploma ve aslı gibidir onaylı kimlik fotokopisini  esra.ozturk4@saglik.gov.tr adresine mail göndermeleri sertifika programına katılmayı hak kazanan katılımcıların ayrıca evrakları Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Eğitim Birimi Bolu/Merkez adresine 28.10.2022 tarihi mesai bitimine kadar elden veya posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Özel üniversite, vakıf ve özel hastanelerden katılacak kişiler için program ücretlidir

Önemli Not:

Alınan çalışma belgesinde…………..İsimli kişi …....tarihinden itibaren kurumumuzda hemşire olarak çalışmaktadır. İlgili kişi……..tarihinden itibaren……yoğun bakım ünitesinde görevlendirilmiş olup halen yoğun bakım ünitesinde çalışmaktadır/ görevlendirilmesi planlanmaktadır. Metni yazılarak başhekimlik imzası ile gönderilmesi gerekmektedir.

Konu İle Ayrıntılı Bilgi İçin:

Program Sorumlusu

Esra ÖZTÜRK