Sağlık Bakım Hizmetleri Birim Sorumluları

F.T GÜNCELLENECEK.JPG
Köroğlu Ünitesi Birim Sorumlusu
İmran Yakalı

Doğum Yeri ve Tarihi: 1973 yılında BOLU da doğdu.

Eğitim Bilgisi: İlk ve orta öğrenimi Bolu da tamamladı.  Ön lisans Anadolu Üniversitesi / Hemşirelik Fakültesi, Lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi Hemşirelik Fakültesinde tamamladı .

İş Tecrübesi: 1992 Yılında GİRESUN/GÖRELE Taşlık Sağlık Ocağında başladı. Daha sonra İ.B. Devlet Hastanesi, İ.B.Eğitim Araştırma Hastanesin de çalışmış olup halen İ.B. Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesin de birim sorumlusu olarak çalışmaktadır.

Nihal Mısırlıoğlu.JPG

Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi Birim Sorumlusu
Nihal Mısırlıoğlu

Doğum Yeri ve Tarihi: 1972 yılında BOLU Merkez doğumlu.

Eğitim Bilgisi: İlk orta ve lise öğrenimini Bolu Merkez’ de tamamladı. Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulunda tamamladı.

İş tecrübesi: Çalışma hayatına 1994 yılında Bolu SSK Hastanesinde başladı. Aynı hastanede 1997 yılında Acil Servis Sorumluluğuna ve 1999 yılında Başhemşire Yardımcılığına getirildi.

2011 yılı Kasım ayında İzzet Baysal Devlet Hastanesi Otelcilik Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Birim Sorumlusu olarak görevlendirildi. 2012 yılı Mart ayından itibaren Bolu ili Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı Koordinatörü olarak görev aldı. 2014 yılı Ağustos ayından itibaren Abant izzet Baysal Üniversitesi Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetlerine bağlı Birim Sorumlusu, 2015 yılı Mart ayından itibaren aynı hastanenin Ameliyathane Biriminde görevlendirildi. 2015 yılı Ağustos ayı itibariyle aynı hastanenin Otelcilik Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Birim Sorumlusu olarak görevlendirildi.2017 yılı Mart ayında İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Ünitesi Ameliyathane Biriminde başladı.

2019 yılı Kasım ayında aynı ünitede Sağlık Bakım Hizmetlerine bağlı Birim Sorumlusu olarak görevlendirildi.  Halen görevime devem etmekteyim.

Gülhan BİLGİN AKMAN.JPG

Merkez Ünite Birim Sorumlusu
Gülhan Bilgin AKMAN

Doğum Yeri ve Tarihi:  1977 yılında Bolu Merkez’de doğdu.

Eğitim Bilgisi: İlk, orta ve lise öğretimini Bolu ilinde tamamladı. Ön lisans eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Hemşirelik bölümü, lisans eğitimini ise Erzurum Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümünde tamamladı.

İş Tecrübesi: Çalışma hayatına 1996 yılında Ankara’da başladı. Sırasıyla Ankara City Hospital, Çankaya Hastanesi, Bayındır Hastanesi Ameliyathane birimlerinde görev aldı.2003 yılında Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi’ne atandı.2004 yılında KVC ekibi olarak Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev aldı. Eş durumu sebebiyle 2006-2009 Kars Sarıkamış Devlet Hastanesi Ameliyathane, 2009-2011 KKTC YDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Ameliyathane, 2011-2016 Çankırı Devlet Hastanesi Ameliyathane birimlerinde görev aldı.2016 yılından itibaren hastanemizde görev yapmaktadır.