Hasta Odaları Bağışçı Katkılarıyla Yenilendi
22 Nisan 2022

İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde bulunan 8 oda, 4 ailenin katkılarıyla yeniden düzenlenerek, hastaların ve Bolu’nun hizmetine sunuldu.

• Hasta odaları bağışçı katkılarıyla yenilendi.png

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu ünitesinde 8 oda yeniden düzenlendi. Kemal ve Melahat Görü, Fatma ve Nejla Akyol, Nejdet ve Kadriye Akyol, Ferhat ve Nurşen Abat ve Hamiyet Yağız ailelerinin katkılarıyla yenilenen odalar hizmet vermeye hazır.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Hastaneye yapılan yardımlardan dolayı, hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Coşgun tarafından, bağış yapan ailelere plaket takdim edildi. Konuyla ilgili hastane yönetimi tarafından yapılan paylaşımda, “Tam teşekküllü hali ile hizmete açılan yeni özel odalarımızda tedavi görecek hastalarımıza Allah’tan şifa diler hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.