Sağlık çalışanlarından “Evinde kal” çağrısı

Sağlık çalışanları, “Biz sizin için burada kalıyoruz. Siz de bizim için lütfen evde kalın” notuyla vatandaşlardan zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını istedi.

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı hastanelerde çalışan görevli sağlık çalışanlarından Bolululara korona virüs çağrısı geldi. Sağlıkçılar, “Biz sizin için burada kalıyoruz. Siz de bizim için lütfen evde kalın” notuyla vatandaşlardan zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını istedi.

• SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN BOLULULARA “EVİNDE KAL” ÇAĞRISI (4).jpg
  • SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN BOLULULARA “EVİNDE KAL” ÇAĞRISI (5).jpg
  • SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN BOLULULARA “EVİNDE KAL” ÇAĞRISI (2).jpg
  • SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN BOLULULARA “EVİNDE KAL” ÇAĞRISI (2).jpeg
  • SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN BOLULULARA “EVİNDE KAL” ÇAĞRISI (6).jpg
  • SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN BOLULULARA “EVİNDE KAL” ÇAĞRISI (3).jpg
  • SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN BOLULULARA “EVİNDE KAL” ÇAĞRISI (1).jpg

BOLU’DAN DESTEK GELDİ
Bolu İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı hastanelerde çalışan görevli personeller vatandaşlara evinde kalmaları çağrısında bulundu. Koronavirüs salgınına karşı 7 gün 24 saat görev başında olan sağlık çalışanlarının paylaştığı, “Biz senin için burada kalıyoruz, siz de bizim için lütfen evde kalın” dövizleri sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kimi zaman ameliyatta, kimi zaman acil serviste. Sağlık çalışanları, dünyada hızla yayılmaya devam eden koronavirüs salgınına karşı 7/24 görev başında. Doktor, hemşire ve hasta bakıcılarından oluşan ekip bu kez koronavirüs vakalarına karşı evde kalmanın önemine dikkat çekti. Hastanede görevli personel, dövizlere, “Birlikte başaracağız”, “Evinde kal” şeklinde tavsiyeler yazarak, sosyal medyadan mesaj verdi.
Bolu İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri sosyal medyadaki bu örnek çağrıyı, “Bolu Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı sağlık tesislerindeki sağlık çalışanlarımızdan vatandaşlarımıza mesaj var” şeklinde duyurdu.

SAĞLIKÇILARDAN EVİNDE KAL ÇAĞRISI.jpg