Görevleri başında İstiklal Marşı'nı okudular

Koronavirüs salgınıyla mücadelede büyük çaba sarf eden sağlık çalışanları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan çağrıya uydu. Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi sağlık personeli, görev yaptıkları hastanenin önünde hep bir ağızdan İstiklal Marşı okudu.

• Görevleri başında İstiklal Marşı'nı okudular.jpg

Türkiye tek yürek oldu dün saat 21.00’de evlerinin balkonlarından İstiklal Marşı’nı söyledi. Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi sağlık personeli ise, Acil Servis önünde dev bir Türk bayrağı açarak, saat 21.00’de İstiklal Marşı'nın hep bir ağızdan okudu.

“SAĞLIK ORDUSU OLARAK ATA’MIZIN İZİNDE GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını görevi başında geçiren sağlık personelinin İstiklal Marşı’nı okuduğu o görüntüler sosyal medyada yer aldı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin 100. Yıl dönümünde Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi çalışanları olarak tarifsiz bir gurur ve büyük bir heyecan yaşıyoruz” notu ile Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Sağlık ordusu olarak Ata’mızın İzinde Görevimizin Başındayız” ifadelerine yer verildi.